Το 1ο κανάλι της Δημόσιας Γερμανικής Τηλεόρασης (ARD) στην Ανάβρα

AddThis Social Bookmark Button

Με την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα είναι φυσικό να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ για τη χώρα μας. Στα πλαίσια αυτά, ένα ανάλογο ενδιαφέρον αναπτύσσεται και για την Ανάβρα, ως ένα παράδειγμα ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Ηδη με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς έφτασε εδώ στις 3 και 4 του μηνός συνεργείο του 1ου καναλιού της Δημόσιας Γερμανικής Τηλεόρασης (ARD) για να κάνει ρεπορτάζ για τα έργα και τη ζωή στην Ανάβρα και να πάρει συνεντεύξεις από τους συντελεστές του πετυχημένου έργου, τον π. Πρόεδρο της Κοινότητας Ανάβρας και Πρόεδρο της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ Δημήτρη Χρ. Τσουκαλά και τους συνεργάτες του. Η συνέντευξη του Προέδρου επεκτάθηκε και σε ζητήματα της επικαιρότητας, όπως η Προεδρία της Ελλάδας στην Ε.Ε., τι περιμένουν οι πολίτες από αυτήν και τι πρέπει να κάνει ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση.

Το ρεπορτάζ που έχει διάρκεια γύρω στα 6΄ προβλήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, στις 17.30 ώρα Ελλάδος, στην εκπομπή «Europa Magazin». Για την προβολή του πατήστε εδώ: Das Erste - Griechenland: Musterdorf.