Εθελοντικές προσφορές και χορηγίες στην ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ

AddThis Social Bookmark Button

Οσο πάνε και πληθαίνουν οι εθελοντικές προσφορές και χορηγίες προς την Εθελοντική μας Οργάνωση. Είναι κάτι που μας δίνει πολύ χαρά, διότι έτσι μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερο και καλύτερο έργο στον τόπο μας, στους συγχωριανούς μας και ειδικότερα στα παιδιά και τους νέους. Ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες να βρουν και άλλους μιμητές.

Εθελοντής για μετάφραση στα αγγλικά: Μετά την αγγελία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα μας για εθελοντή μεταφραστή στα αγγλικά των κειμένων που δημοσιεύουμε, λάβαμε μήνυμα από τον φοιτητή Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Παναγιώτη Σαραντόπουλο που μας δήλωνε ότι ήταν πρόθυμος να μας συνδράμει στο θέμα αυτό. Ηδη έχουμε ξεκινήσει τη συνεργασία μας, με την οποία εμπλουτίζεται συνεχώς το αγγλικό μας site. Ευχαριστούμε θερμά και από εδώ τον Παναγιώτη για την εθελοντική του προσφορά.

Προσφορά 20 USB: Ο κ. Εμμ. Πασχάλης, ιδιοκτήτης του καταστήματος τηλεπικοινωνιών «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στη Σκιάθο και θαυμαστής της Ανάβρας, μας δώρισε 20 USB με σκοπό να τα μοιράσουμε στα παιδιά και τους νέους της Ανάβρας. Είναι ένα δώρο που πραγματικά θα χαροποιήσει τους νεαρούς χρήστες των Η/Υ, γι’ αυτό και ευχαριστούμε θερμά το δωρητή.

Δωρεά βιβλίων στην Κοινοτική Βιβλιοθήκη: Ο αγαπητός συγχωριανός μας και καλός φίλος της βιβλιοθήκης Χρήστος Αλεξανδράκης δώρισε για πολλοστή φορά βιβλία στη βιβλιοθήκη. Επισκέφτηκε το χωριό την Παρασκευή 14-02-2014 και με τη βοήθεια των μικρών μαθητών του σχολείου μετέφερε στη βιβλιοθήκη Αντωνίου 8 σακούλες βιβλία (περί τους 150 τόμους), διαλεχτά, ανάμεσα στα οποία και πολλά τεύχη Λούκυ Λουκ που ενθουσίασαν τους μικρούς αναγνώστες (!). Ηδη έχει αρχίσει η ηλεκτρονική καταχώριση των βιβλίων από την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης Μάχη Καραλή. Πολλές και θερμές ευχαριστίες και από εδώ στον δωρητή.