Αλλαγή φρουράς στον καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού

AddThis Social Bookmark Button

Οι δημοτικές εκλογές της 25ης Μαϊου 2014 ανέδειξαν νικητή στο Δήμο Αλμυρού Μαγνησίας τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΣΕΡΙΔΗ στη θέση του απερχόμενου δημάρχου ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η Εθελοντική μας Οργάνωση ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ συγχαίρει θερμά τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν από 01-09-2014 να διεκπεραιώσουν.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μια καλή και γόνιμη συνεργασία με μας και τη νέα δημοτική αρχή για το καλό όλων. Θα είμαστε δίπλα της είτε με την εθελοντική προσφορά μας είτε με την καλόπιστη κριτική μας.

Ακόμη θέλουμε να επισημάνουμε ως θετικό σημάδι τη συγκρότηση του Τοπικού Συμβουλίου που απαρτίζεται από νέους του χωριού μας (Γιώργος Τσανής, Κώστας Κελάφας, Γιάννης Τσαντούρης) που εκπροσωπούν τους 3 συνδυασμούς που πλειοψήφησαν. Τόσο σε αυτούς όσο και στον Δημήτρη Δημάκη, δημοτικό σύμβουλο-εκπρόσωπο της Ανάβρας, ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους για το καλό του χωριού. Θα είμαστε δίπλα τους όπου ζητήσουν τη βοήθειά μας.