Τα τελευταία νέα της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ

AddThis Social Bookmark Button

Συνεχίζεται, 4 χρόνια μετά τον Καλλικράτη, το ενδιαφέρον του κόσμου για την ανάπτυξη της Ανάβρας. Εχουν επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα το χωριό (βλ. Πίνακα οργανωμένων επισκέψεων) οργανωμένες ομάδες από το Βόλο τον Αλμυρό, την Κηφισιά, το Ρέθυμνο, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Ηλιούπολη, τη Κοζάνη, το Ρίο, την Ιερισσό Θεσ/νίκης, τη Σκύδρα, την Εύβοια, τη Ν. Ιωνία και Κορυδαλλό Αττικής, τη Θεσσαλονίκη.

Οσον αφορά τις προσκλήσεις προς τον Πρόεδρο της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ και π. Πρόεδρο της Κοινότητας Ανάβρας, να μιλήσει για την ανάπτυξη του χωριού, έχουν προγραμματιστεί:

  • Στις 10 Δεκεμβρίου 2014 ομιλία στο Ροταριανό Ομιλο Κηφισιάς-Εκάλης.
  • Στις 26 Ιανουαρίου 2014 ομιλία στην Ενωση Παλαιών Προσκόπων Ν. Ιωνίας. σε εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί η προσωπικότητα και η προσφορά του Δημ. Χρ. Τσουκαλά σε ευρύ κοινό. –και σε όσες μπόρεσε να ανταποκριθεί-

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ομιλίες αυτές είναι όσες μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Ζητάμε τη συγγνώμη και την κατανόηση αυτών (φορέων Ο.Τ.Α., συλλόγων, εθελοντικών οργανώσεων κ.α.) στους οποίους αρνηθήκαμε τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις με ομιλίες και παρουσιάσεις. Πρέπει να γνωρίζετε –επιτρέψτε μας αυτή την προσωπική αναφορά- ότι στα 16 χρόνια της θητείας μας στα κοινά, τόσο εγώ ως Πρόεδρος της Κοινότητας, όσο και η σύζυγός μου Μάχη Καραλή, ως Τεχνική Σύμβουλος χωρίς αμοιβή, δουλέψαμε πολύ σκληρά για να γίνουν όλα αυτά που σήμερα ο κόσμος θαυμάζει και θέλει να γνωρίσει. Δεν είχαμε προσωπική ζωή και στερηθήκαμε τους φίλους, τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Γι’ αυτό θα θέλαμε, σε όσα χρόνια μας απομένουν, να χαρούμε όλα αυτά και να αναπληρώσουμε όσο γίνεται το κενό.