Τα τελευταία μας νέα

AddThis Social Bookmark Button

Δωρεές στη Βιβλιοθήκη

Είναι αξιοσημείωτο το ενδιαφέρον που συνεχίζουν να εκδηλώνουν οι φίλοι μας για τη Βιβλιοθήκη. Ηδη τον τελευταίο καιρό είχαμε τρεις δωρεές βιβλίων μία (η τρίτη κατά σειρά) από τον παλιό μας φίλο ΝΙΚΟ ΓΑΒΡΙΗΛΟΓΛΟΥ, μία από την κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ από τη Ν. Ιωνία, και τέλος μια από τη συγχωριανή μας κα ΦΡΟΣΩ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ.
Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την προσφορά τους που εμπλουτίζει τη βιβλιοθήκη μας. Ιδιαίτερα τους ευχαριστούν τα μικρά παιδιά, μαθητές του Δημ. Σχολείου και του Νηπιαγωγείου που είναι τακτικοί αναγνώστες.

Ομιλία του Δημ. Χρ. Τσουκαλά

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Προέδρου της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ Δημ. Χρ. Τσουκαλά σε πολυομιλική εκδήλωση που έγινε στο Μαρούσι και διοργανώθηκε από τους Ροταριανούς Ομίλους Κηφισιάς-Εκάλης, Κηφισιάς-Κεφαλαριού, Ν. Ηρακλείου, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Ψυχικού, Πεντέλης. Το θέμα της ομιλίας ήταν «Τοπ. Αυτοδιοίκηση και Ανάπτυξη – Πράσινη Ανάπτυξη». Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον ομιλητή για όλο το έργο και την προσφορά του στην Ανάβρα.

Τα ΜΜΕ στην Ανάβρα

Μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι 4 χρόνια μετά την εφαρμογή του νόμου Καλλικράτη που σήμανε την κατάργηση της αυτοτέλειας της Ανάβρας, οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνεχίζουν να ενδιαφέρονται και να προβάλλουν την Ανάβρα. Στο πλαίσιο αυτό δύο ακόμη κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης με πανελλαδική -και όχι μόνο- εμβέλεια έστειλαν συνεργεία στην Ανάβρα προκειμένου να κάνουν ρεπορτάζ για το φαινόμενο ανάπτυξης του χωριού μας.
Πρόκειται για το κανάλι Epsilon TV και την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» της Κατερίνας Καραβάτου που εκπέμπει κάθε Σάββατο και Κυριακή. Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στις 15-11-2014 και είχε μεγάλη απήχηση ακόμα και σε φίλους από το εξωτερικό.

Ακόμη στις 10-12-2014 προβλήθηκε στο Δελτίο Ειδήσεων του STAR ρεπορτάζ που είχε κάνει επιτόπου συνεργείο του σταθμού.