Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας

AddThis Social Bookmark Button

Στις 27 Δεκεμβρίου 2015 έγιναν αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Αναβριωτών με αρκετά μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος:                ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ-ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Αντιπρόεδρος:          ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Γραμματέας:             ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Ταμίας:                    ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Δημ. Σχέσεις:            ΤΣΑΝΗ ΜΟΡΦΩ

Αναπ. Γραμματέας:    ΖΑΓΓΑΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Μέλος:                     ΜΗΤΡΟΛΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

Αναπ. Μέλος:            ΜΗΤΡΟΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Θέλουμε να συγχαρούμε την Πρόεδρο και τα μέλη του νέου Δ.Σ. και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους. Όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη είναι άξια και τους χαρακτηρίζει η επιθυμία να προσφέρουν για το καλό του τόπου και του χωριού μας. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι η εκλογή της φίλης Κατερίνας στη θέση της Προέδρου μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί ως μέλος και του προηγούμενου Δ.Σ. ήταν –όχι μόνο η ίδια αλλά και όλη της η οικογένεια- στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και του εθελοντισμού. Η Κατερίνα έχει μεγάλη αγάπη για το χωριό της και το έχει αποδείξει έμπρακτα κάθε φορά που της δίνεται αυτή η δυνατότητα. Πρέπει επίσης να πούμε ότι σε αυτό την ακολουθεί επάξια και ο άνδρας της, αν και δεν κατάγεται από την Ανάβρα. Συγχαρητήρια Κώστα!

Αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. πιστεύουμε ότι θέλουν και μπορούν –σαν νέοι άνθρωποι οι περισσότεροι- να προσφέρουν κάτι το οποίο το έχει μεγάλη ανάγκη το χωριό μας, ιδίως μετά το κενό που άφησε η κατάργηση της Κοινότητας και η ενσωμάτωση της Ανάβρας στο Δήμο Αλμυρού. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι από 1-1-2011 που συνέβη αυτό οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν θα υπήρχαν αν δεν είχε δημιουργηθεί ο πολιτιστικός σύλλογος και το χωριό στον τομέα αυτό θα οπισθοδρομούσε. Η παρουσία του συλλόγου έδωσε νέα πνοή και δημιούργησε νέα δεδομένα.

Αρα πρέπει όλοι μας, από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε, να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του συλλόγου και να προσφέρουμε βοήθεια όταν μπορούμε και όποτε μας το ζητήσουν. Ετσι ένα κενό που υπήρχε στον τομέα αυτό καλύπτεται με τον καλύτερο τρόπο αρκεί όλοι μας να γίνουμε εθελοντές σ’ αυτή την προσπάθεια του συλλόγου και να μην μείνουμε –όπως λίγοι, ευτυχώς ελάχιστοι- στην κακόπιστη κριτική για ό,τι γίνεται για το καλό του χωριού μας.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους και όλες και από την πλευρά μας θα είμαστε κοντά στο νέο Δ.Σ. για κάθε συνεργασία.