Η Oμοσπονδία Eμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας συνεδριάζει στην Ανάβρα

AddThis Social Bookmark Button

Αποδίδοντας τιμές στην Ανάβρα, μια Κοινότητα που επέδειξε αλματώδη ανάπτυξη την τελευταία 20ετία, επέλεξε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας να διοργανώσει εδώ συνεδρίαση διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 και συνδυάστηκε με ημερίδα για την επιχειρηματικότητα, στην οποία ομιλητές ήταν ο π. Πρόεδρος της Κοινότητας Ανάβρας Μαγνησίας και πρόεδρος της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ ΔΗΜ. ΧΡ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ και ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων ΦΩΤΗΣ ΦΙΛΙΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ.


Η εκδήλωση, που έγινε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «π. Αθαν. Μηλιώνης», σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 έμποροι και μικροβιοτέχνες από όλη τη Θεσσαλία, οι οποίοι μετά το τέλος των ομιλιών απήλαυσαν τα νόστιμα βιολογικά κρέατα της Ανάβρας στις ταβέρνες του χωριού.


Ετσι η Ανάβρα, εκτός από τόπος επίσκεψης για όσους θέλουν από κοντά να γνωρίσουν το φαινόμενο ανάπτυξής της, εξελίσσεται και σε τόπο διεξαγωγής συνεδρίων. Πολύ θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στο χωριό μας.