Χριστουγεννιάτικα δώρα από την ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ στους μαθητές του Δημ. Σχολείου Ανάβρας

AddThis Social Bookmark Button

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Εθελοντική μας Οργάνωση στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης σχολικής γιορτής, μοίρασε δώρα στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του Δημ. Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ανάβρας. Φέτος τη δαπάνη των δώρων κάλυψε ο συγχωριανός μας και μέλος της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ Στάθης Κουτσιμπέλας. Ηταν μια ενέργεια που μας ανακούφισε οικονομικά, μιας και το ταμείο μας με τα πενιχρά έσοδα που έχει προσπαθεί να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς τα λειτουργικά έξοδα του Πάρκου, της βιβλιοθήκης, του μουσείου κλπ

Η απονομή των δώρων έγινε στο τέλος μιας πολύ ωραίας εκδήλωσης, που φέτος είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα προσαρμοσμένο στις προβλήματα της εποχής, και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους δασκάλους. Τα παιδιά υποδέχτηκαν με χαρά τα δώρα τους –ιδιαίτερη απήχηση είχαν οι μπάλες ποδοσφαίρου, δώρο στα 5 αγόρια της Ε΄ τάξης (!).
Ακολούθησε ένα μικρός μπουφές με εδέσματα που είχαν ετοιμάσει –να άλλη μια εθελοντική προσφορά που πρέπει να επαινεθεί- μητέρες των μικρών μαθητών όπως η Αγγέλα Λάμπρου-Μηλιώνη, η Σάβα Κάϊο, η Δήμητρα Ζιώγα, η Μόρφω Τσανή-Καπνίτη, η Αναστασία Μητρολιού, η Μαρία Μητράκου και οι Σίλβα Κάγιο, Λούλη Μπελτεγρή και Αναστασία Γκλαντζούνη που πρόσφεραν αναψυκτικά και ποτά. Ευχόμαστε να κυλάνε πάντα έτσι τα πράγματα και οι πράξεις τους να βρίσκουν και άλλους μιμητές.