Παρουσίαση της Ανάβρας από τον Πρόεδρο της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ

AddThis Social Bookmark Button

Είναι πάρα πολλές οι προσκλήσεις από διάφορους φορείς από όλα τα μέρη της Ελλάδας προς τον Πρόεδρο της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ και π. Πρόεδρο της Κοινότητας Ανάβρας Μαγνησίας ΔΗΜ. ΧΡ, ΤΣΟΥΚΑΛΑ να συμμετάσχει σε ημερίδες και συνέδρια και να μιλήσει σχετικά με τα έργα ανάπτυξης που έχουν γίνει στην Ανάβρα τα χρόνια της 16ετούς θητείας του. Όπως είναι φυσικό είναι αδύνατον να ανταποκριθεί σε όλες τις προσκλήσεις. Οι τελευταίες παρουσιάσεις έγιναν:

  • Στις 27 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα σε ημερίδα που είχε διοργανώσει η εθελοντική οργάνωση «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΕΩΝ». Η ομιλία του Προέδρου της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ είχε ως θέμα «Δημοκρατία και Τοπ. Αυτοδιοίκηση» και εντασσόταν στα πλαίσια «μαθημάτων» της Σχολής Πολιτικής της οργάνωσης με υπεύθυνο τον ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ
  • Στις 26 Ιουνίου 2014 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Κλειτορίας-Ακράτας σε ημερίδα ευαισθητοποίησης του κοινού που διοργάνωνε το Κέντρο με θέμα «Προοπτικές Ανάπτυξης στην περιοχή της Κλειτορίας με αξιοποίηση σύγχρονων καλλιεργειών». Το θέμα της ομιλίας του Προέδρου της ΑΝΑΒΡΑ-ΖΩ ήταν «Τοπ. Αυτοδιοίκηση και Πράσινη Ανάπτυξη – Το παράδειγμα της Ανάβρας Μαγνησίας».
  • Στις 29 Αυγούστου 2014 στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας στο Φεστιβάλ Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Ελλάδας που διοργάνωσε η Ενωση Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου. Εδώ το θέμα της ομιλίας ήταν «Τοπική Αυτοδιοίκηση – Οργάνωση της Κτηνοτροφίας».